Your search results

O nama

Tko smo mi?

Zovem se Višnja Kukić. Za posredovanje nekretninama odlučila sam se nakon dugogodišnjeg rada (više od 10 godina) sa klijentima koji su tražili i kupovali nekretnine.

Uočila sam propuste koji se događaju i pomagala klijentima da ishode valjanu dokumentaciju kako bi ostvarili svoj san.

Zatim sam se našla u situaciji da kupujem i to je potrajalo dvije godine. Točno znam kako se osjećate kada tražite nekretninu i što želite odmah dobiti od informacija.

KOTINI j.d.o.o. s Vama želi podijeliti ljubav prema Hrvatskoj i Hrvatskom moru koje je prekrasno i čisto. Želimo vam pokazati mogućnosti koje Hrvatska nudi. U suradnji sa agencijama u Hrvatskoj pomoći ćemo vam da napravite dobru investiciju u ova nesigurna vremena. Nekretnine na Jadranu još uvijek su po cijeni vrlo povoljne za strane ulagače. Ovo nije samo dobra investicija, ovo je odmor koji oduvijek sanjate.

Recite samo Vaše želje, a mi smo tu da vam ih pomognemo ispuniti. Naša misija ne završava kada Vam pronađemo nekretninu. Naš je posao ne samo olakšati Vaš kontakt s vlasnikom nekretnine/posrednikom, već i voditi Vas tijekom cijelog procesa kupnje, sve do potpisivanja kupoprodajnog ugovora i uknjižbe.

Ako trebate pomoć u pronalasku smještaja kada dolazite pogledati nekretninu, rent-a-car-a i ostalog što biste mogli zatrebati kako biste brzo i jednostavno kupili nekretninu u Hrvatskoj, slobodno nam se javite. Pomoći ćemo Vam da sve bude transparentno i po zakonu.

Nećete naći veliki broj nekretnina na stranici, jer smatramo da smo s time dobili na kvaliteti i da nam niste samo još jedan klijent u nizu.

Sigurno se pitate zašto biste se obratili baš nama?

Profesionalnost

Uslužnost

Pouzdanost

Jer smo tu zbog VAS

KOTINI – OVDJE JE VAŠ DOM

Višnja Kukić i suradnici

 

Vjerujemo da ćete biti zadovoljni. Naš moto je da je zadovoljan klijent najbolja reklama.
KOTINI J.D.O.O.

Direktor Višnja Kukić
Za hrvatsko govorno područje gđa. Višnja
+385992617819
Kotini.hr@gmail.com

Visnja.kukic1975@gmail.com

Für den deutschsprachigen Raum von Miss Patricia
+491764763833
patricia.johovic@gmail.com

Višnja Kukić, ovlašteni agent upisana u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretninama u Republici Hrvatskoj  Klasa;UP/I-330-01/22-01/237, URBROJ: 517-08-01-01-22-2, 06.svibnja 2022.

Osiguranje ADRIATIC broj: OV0682927304

Compare Listings